Fysioterapi i København

I Center for Sundhed tilbyder vi alle former for fysioterapi.

Hos Center for Sundhed er vi et dedikeret team af erfarne behandlere, der tilbyder generel og specialiseret fysioterapi. Vi hjælper både patienter med behov for almen fysioterapi såvel som patienter med fagspecifikke problemstillinger. Vi har stor erfaring og ekspertise inden for bla.: behandling af kæbesmerter, slidgigt i knæ og hofte, genoptræningsforløb efter apopleksi og operation, brystvævsbehandling, graviditetsgener, skævt babyhoved, ryglidelser, sportsfysioterapi og muskelspændinger.

Hvad er fysioterapi?

Fysioterapi er behandlingsmetoder direkte (med berøring) eller inddirekte (instruktion, undervisning, korrektion og vejledning), der hjælper dig til at fungere bedst muligt. Fysioterapi kan forebygge, afhjælpe eller behandle lidelser.

Almen fysioterapi vil oftest blive udført på klinikken, men kan også foregå i patientens eget hjem, på en virksomhed, i forbindelse med en sportsklub eller for den sags skyld i en park.

Hvordan gør du?

Hvis du har et problem, du ønsker en fysioterapeutisk vurdering eller behandling af, skal du gå til din alment praktiserende læge. Lægen vil så ud fra en lægefaglig vurdering tage stilling til, om dit problem er berettiget til tilskud fra Den Offentlige Sygesikring. Hvis det er det, vil du få en henvisning (lagt ud på internettet) og du kan frit vælge en fysioterapeut, som har overenskomst med den offentlige sygesikring.

Hvad koster det?

Priserne hos landets fysioterapeuter er et resultat af overenskomstforhandlingerne mellem De Danske Fysioterapeuter og Regionerne. Priserne er derfor ens på alle klinikker, der har overenskomst med Den Offentlige Sygesikring.

Kan jeg få tilskud?

Du kan få tilskud fra Den Offentlige Sygesikring, og hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark. Hvad du får tilskud til, kan du læse mere om ved at trykke "Læs mere".

Vederlagsfri behandling

Du kan få gratis fysioterapi, hvis du har en varig lidelse. Lidelsen kan skyldes et svært fysisk handicap eller en fremadskridende sygdom. Lidelsen kan være medfødt, eller opstået senere i livet.