Johanne Vedersø Østergaard

Fysioterapeut

Johanne er uddannet fra Københavns Professionshøjskole i januar 2021. Siden starten af studietiden har hun arbejdet som studentermedhjælper på en privatklinik og har efterfølgende været ansat i hospitalsregi. Hun har gennem studiet og disse jobs fået viden og erfaring med at tilrettelægge individuelle træningsprogrammer tilpasset den enkelte.

Johanne interesserer sig særligt for genoptræning efter graviditet, rygskader og løbeskader. Hun går ind for et sundt og aktivt liv, hvor bevægelse skal være sjovt, givende og meningsfuldt. Gennem egen erfaring med løbeskader som skinnebensbetændelse og knæsmerter har hun oplevet, hvad træning kan gøre og hvordan bevægelse har positiv indvirkning på humøret. Hun har et ønske om at hjælpe patienter med at blive smerte-, skadesfri og aktive gennem fornuftig genoptræning, hvor der tages højde for, hvem man er og ens ønsker.

Johanne er selv en aktiv løber og er netop i gang med at træne op til Paris maraton 2021 med sin far til oktober. Derudover er hun glad for at udfordre sin balance og smidighed gennem særlige former for yoga, hvor meditation er en integreret del. Dette giver en helt særlig ro i kroppen og psykisk velvære.