Julia Weigelt.

Osteopat

Uddannet fysioterapeut fra: CVU Øresund 2008
Uddannet D.O. Osteopat fra: IAO 2018, M.R.O. DK

Tilknyttet Center for Sundhed siden: juli 2009

Særlige interesseområder: hovedpine, nakke-, lænd- og bækkenproblematikker, kæbeproblemer, fordøjelsesproblemer samt kolik, refluks og skæve hoveder hos spædbørn.

Kurser:
2008 Forflytningsvejleder
2009 Neurodynamics (nerveproblematikker)
2010 Akupunktur
2010 Mckenzie A (lændeproblematikker)
2011 Manipulationsteknikker (rygproblematikker)
2012 Idrætsfysioterapi (skulderproblematikker)
2012-2018 D.O. i osteopati hos The International Academy of Osteopathy

Julia blev fysioterapeut, fordi tanken om at kunne hjælpe andre ved brug af sin egen krop altid har tiltalt hende. Hun synes, kroppen er utrolig spændende, og jo mere hun finder ud af, jo mere komplekst bliver det. Fysioterapeutuddannelsen blev springbrættet til en videreuddannelse til osteopat, der er en mere holistisk uddannelse, som ser på kroppen som en helhed. Overordnet er kroppen ofte i stand til at hele sig selv, hvis den er i ‘balance’ – dette i forhold til ledstillinger, muskelspændninger, et velfungerende nervesystem og kredsløb samt optimal funktion af diverse organer. Alting hænger sammen og påvirker hinanden. Og vores kropsholdning er et tydeligt resultat af vores ‘balance’. Julia tror på, at man kan opnå rigtig gode resultater med en hjælpende hånd samt vejledning i relevante øvelser og holdningskorrektion.

“Når jeg ikke er på arbejde eller i skole, bruger jeg tiden på min egen sundhed og familien. Om sommeren spiller jeg tennis og resten af året bruger jeg tid på yogatimer, løb og styrketræning. Når jeg kan slippe af sted med det, smutter jeg ud i verdenen og får en på opleveren med rygsækken på ? “

Læs mere om osteopati i Hvidovre.