Firmamassage

Hvorfor vælge firmamassage?

Massagen kan bruges dels i forbindelse med velvære, dels til at forebygge og behandle fysiske gener som eksempelvis muskelspændinger og hovedpine.

  • Velvære: Massage hjælper på stress og anspændthed og er en nydelse i en travl hverdag. Gennem massagen får krop og sjæl lov til at slappe af, og det har en afstressende effekt.
  • Forebyggelse: Massage forebygger arbejdsrelaterede gener som for eksempel øm ryg og nakke-rygstivhed. Det er langt bedre at forebygge frem for at vente med at handle til problemet opstår.
  • Behandling: Massage kan blandt andet have en gavnlig effekt på muskelspændinger og myoser i ryg, nakke- og skulderregionen. Desuden kan massage lindre og i nogle tilfælde helt fjerne smerter, som er relateret til muskel- og bindevæv.

Behandlingsudstyr

Vores massører medbringer alt behandlingsudstyr. Virksomheden skal blot stille et lokale til rådighed, hvor massagen skal foregå.

Kvalitet

Vi lægger vægt på, at kvaliteten er i højsædet. Hos Center for Sundhed er det erfarne og lægeeksaminerede massører, som står for massagen. Når massageordningen har kørt i et par måneder, evaluerer vi ordningen sammen med virksomheden og massøren og justerer den, hvis der er behov for det.

Priser

30 minutters massage kr. 295 kr.
(Enkeltbehandlinger).

Ved bestilling af minimum 8 behandlinger pr. dag, kan vi tilbyde 30 minutters massage til kr. 275 kr.

Inden vi starter massageordningen, kommer vores massør gerne ud til jeres virksomhed, og informerer medarbejderne om massageordningen, og hvorfor massage kan have en gavnlig effekt på den enkelte medarbejders trivsel og velvære.

For yderligere information, er du altid meget velkommen til at kontakte klinikken på 38 800 000.