Mads Jessen

Fysioterapeut

Uddannet fra: Fysioterapeutuddannelsen i København januar 2005
Ansat hos Center for Sundhed siden: Marts 2013 og er siden marts 2019 klinikkens daglige leder.

SÆRLIGE INTERESSEOMRÅDER: Generel diagnostik af bevægeapparatsbesvær og udredning af dette.
Mads har løbende taget kurser inden for: idrætsfysioterapi, McKenzie A-B (ryg- og nakkeudredning), Parkinsons sygdom. Manipulationskurser af lænd, bækken og ribben/øvre ryg. Han har modtaget særlig undervisning af ortopædkirurger i operationsteknikker og genoptræning heraf. Og desuden deltaget i idrætskongres og temadag om hoftenære problemstillinger.
Har desuden taget lederkurser og modtaget personlig ledelsescoaching.

Tidligere beskæftigelser:
Team Skifys 2005, skirelaterede skader i de franske alper. 2005: Furesø Kommune, genoptræning af folk over 65.
 2005-2006: Fysioterapeut for det tidligere FCK Håndbold. Genoptræning af eliteidrætsudøvere. 2006-2007: Herlev Hospital, ortopædkirurgisk afdeling, genoptræning af ortopædkirurgiske patienter f.eks. korsbånd, menisk, nye hofter, nye knæ. Endvidere hjertepatienter og bassinhold. 2007-2012: Birkerød Centrum Fysioterapi, privatpraktiserende fysioterapeut med alle typer af patienter og problemstillinger
. 2011: Fysioterapeut for Goalballlandsholdet under DHIF
2013: Konsulent og underviser af svagtseende massagestuderende
2013: Vestkommunernes Idrætsklinik på Glostrup Hospital, idrætsspecifikke problemstillinger.
 2018: Gildhøj Privathospital, deltid. Ortopædkirurgiske problematikker.
2013-: Center for Sundhed, Hvidovre. Privatpraktiserende fysioterapeut med alle typer af patienter og problemstillinger.
 Mads blev i sin tid uddannet fysioterapeut, fordi han havde en ide om at ville hjælpe andre til at undgå at få de skader, han selv fik, da han dyrkede elitesport. Egentlig ville han have været læge, men syntes, at lægeuddannelsen ville tage for mange år. Og da kroppen og træning altid havde interesseret ham, søgte han ind som fysioterapeut, og er det stadig den dag i dag.
Mads bor på Islands Brygge i rækkehus med sin kone og to børn.
“Jeg brænder for at hjælpe folk, der har ondt, føle at jeg kan være med til at gøre en forskel. Jeg nyder at lære, at folk er forskellige, og at hver patient skal tackles på sin helt egen måde.”