Om Center For Sundhed

Klinikken er niveaufri og handicapvenligt indrettet med handicaptoilet og elevator.

Center for Sundhed udførte i 2014 omkring 26.000 behandlinger.

Behandler-teamet består af 2 massører, 12 fysioterapeuter og en sekretær. Desuden har klinikken en række samarbejdspartnere, der er med til at udbrede tilbuddet på klinikken.

I Center for Sundhed vil du som patient altid møde en professionel, uddannet og imødekommende behandler, der sætter din sundhed i fokus!

Klinikkens 3 værdier

Et grundlæggende element i ideologien bag ’Center for Sundhed’ er, at klinikken skal være et positivt og sundt sted at være for alle. Derfor har personalet i fællesskab udformet klinikkens værdier. De tre kerneværdier, vi ønsker skal danne grundlag for kulturen i Center for Sundhed, er:

  • Gensidig respekt
  • Faglig og personlig udvikling
  • Arbejdsglæde

Det er vores ønske, at disse tre kerneværdier skal danne fundamentet for vores fælles virke. Hvad enten man er; patient, behandler, henvisende læge, klient, sekretær eller kursist, skal man kunne mærke, at det er disse tre værdier, klinikfællesskabet er bygget på.

Behandling af patienter gennem 45 år

Ideen om ’Center for Sundhed’ opstod tilbage i 2003. Visionen var at skabe en klinik af en passende størrelse, der kunne tilbyde en bred vifte af sundhedsfremmende ydelser.

Den 1/8-2008 opkøbte ‘Center for Sundhed’, ‘Klinik for Fysioterapi’, Hvidovre Stationscenter 210. Klinikken i Hvidovre Stationscenter er en velrenommeret og veldrevet klinik, der har behandlet patienter gennem tre årtier i samme lokaler. Efter en totalrenovering af lokalerne åbnede klinikken mandag den 25/8-2008 for behandling af patienter.

Center for Sundhed rummer lyse og venlige lokaler og et stort receptionsområde, hvor du føler dig velkommen. Klinikken har lukkede behandlingsrum, et træningsområde og en hold-træningssal.

Vi glæder os til at se dig…

På gensyn

Center for Sundhed