Fysioterapeutisk massage

Center for Sundhed tilbyder fysioterapeutisk massage på klinikken. Du kan få massage som led i dit fysioterapeutiske behandlingsforløb (udført af fysioterapeuten), eller du kan vælge selv at betale og bestille massage hos en af klinikkens dygtige massører.

MASSAGE-TILBUD

Center for Sundhed tilbyder massage for på 275,- / 25 min.*
Udføres af Center for Sundheds uddannede massører.

Kontakt klinikken på telefon: 38 80 00 00 eller send en mail til: massage@centerforsundhed.dk.

Fysioterapi og massage

Fysiurgisk massage og sportsmassage kan være et godt supplement til fysioterapi og genoptræning af led og muskulatur. Massagen medvirker til at løsne op i spændte muskler, øger blodgennemstrømningen og fremmer restitutionen. En massagebehandling kan være som led i forebyggelse eller behandling af aktuelle skader. Vi hjælper dig med en skræddersyet behandling, som er målrettet din krops behov og problemstillinger.

Fysiurgisk massage og sportsmassage

Vi tilbyder professionel fysiurgisk massage og sportsmassage til behandling af muskelsmerter, spændinger og sportsskader. Vores massører kan rådgive dig om øvelser, hvor kroppen skånes og bevæges optimalt, så du kan undgå fremtidige gener og smerter i dagligdagen eller under din træning.

Hvad er fysiurgisk massage?

Den fysiurgiske massage er en dybdegående massageform, der tager udgangspunkt i kroppens anatomi og fysiologi. Massagen sigter mod at forebygge og afhjælpe smerter i bevægeapparatet ved at arbejde dybt i vævet og muskulaturen. Behandlingen kan hjælpe med at fjerne muskelinfiltrationer, også kaldet myoser, der ofte forårsager smerter, spænding og ømhed i fx nakke og skuldre.

Dybdegående sportsmassage

Har du ømme muskler efter træning, eller ønsker du blot at optimere din restitution og øge dit velvære? Så kan du have gavn af sportsmassage. En dybdegående sportsmassage kan forebygge og afhjælpe sportsskader. Vi har stor erfaring både med forebyggelse, behandling og genoptræning af skader og kan hjælpe både motionisten og den professionelle sportsudøver.

Få hjælp til ømme led og muskler

Den fysiurgiske massage giver overskud og velvære og kan mindske generel anspændthed i kroppen. Døjer du med spændinger eller ømhed i lænd og skuldre? Eller lider du af nakke- og rygsmerter? Så kan en massagebehandling hjælpe med at løsne op i musklerne og lindre smerterne.

Har du brug for en dygtig og professionel massør, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder en grundig og helhedsorienteret behandling for dig, der ønsker at slippe af med spændinger, ømhed og muskelsmerter.

Book din massage på telefon 38 80 00 00 eller via vores kontaktformular