Ondt i ryggen og lænden

Behandling af rygsmerter

Smerter i ryg og lænd

Døjer du med ondt i ryggen eller lænden? Så kan vi hjælpe dig med målrettet behandling af dine rygsmerter, så du opnår smertelindring og kan genvinde bevægeligheden bedst muligt. Hos Center for Sundhed har vi stor erfaring og ekspertise inden for ryg- og lændeproblematikker. Vi tilbyder professionel og effektiv behandling med fysioterapi eller holdtræning, som styrker ryggen og afhjælper dine smerter og rygproblemer.

Behandling af ryg- og lændesmerter

Lider du af rygsmerter, vil du i de fleste tilfælde have gavn af at træne ryggen. Som fysioterapeut tilbyder vi undersøgelse og behandling af ryggener. Vi kan vejlede dig om korrekt træning, holdning og kropsbevægelser, så du både forebygger, mindsker og afhjælper smerterne. Vi tilbyder både individuel rygtræning og rygholdtræning. I klinikken har vi lukkede behandlingsrum, et træningsområde og en hold-træningssal foruden et stort receptionsområde, hvor du altid vil føle dig velkommen.

Erfarne fysioterapeuter med dig i fokus

Vi er et stærkt team af dygtige og dedikerede fysioterapeuter med høj faglig ekspertise inden for behandling af rygsmerter. Du vil altid være i trygge og professionelle hænder, når du møder ind til behandling eller træning i vores lyse og venlige lokaler. I klinikken vil du blive mødt af imødekommende og uddannede behandlere i et klinikfællesskab, der bygger på stor arbejdsglæde og gensidig respekt for både hinanden og vores patienter.

Uanset om du lider af kroniske og længerevarende smerter eller akutte rygsmerter af enten svær eller moderat grad, så står vi klar til at hjælpe dig.

Rygsmerter kan have mange årsager

Ondt i ryggen og lænden kan skyldes alt lige fra skader, overbelastning eller en medfødt skævhed i ryggen. En pludselig og forkert bevægelse kan medføre muskelømhed, smerter og hold i ryggen og lænderyggen i den nedre del af ryggen.

Ryggen består af ryghvirvler, som er tæt forbundne med ledbånd, muskler og knogler, og den præcise årsag til smerterne kan nogle gange være vanskelig at klarlægge. Hvis rygsmerterne ikke går over efter nogle dage, kan du have behov for undersøgelse og vejledning af en fysioterapeut, som kan hjælpe dig med den rette behandling mod dine smerter.

Derfor kan der opstå ondt i ryggen:

  • Forkerte bevægelser
  • Vrid af kroppen
  • Sportsskader
  • Tunge løft
  • Inaktivitet

Book tid til behandling af rygproblemer

Vi har stor erfaring med at tilrettelægge målrettede og effektive behandlingsforløb ved rygsmerter og lændesmerter. Bestil en tid hos os i dag, så vi kan hjælpe dig af med dine gener, og du kan blive fri for smerter. Kontakt os på telefon 38 80 00 00, via kontaktformularen eller bookingknappen øverst på siden.