Esben Schack

Certified Foundation Training Instructor, Level 1

Når Esben ikke er på klinikken, arbejder han som hjælper for en mand med ALS. “De sidste år har gjort det klart at min mest fundamentale kerneværdi er at være til hjælp for andre mennesker. Foundation Training giver mig muligheden for at hjælpe flest muligtmange til et liv med færre smerter og større udfoldelsesmuligheder.

Ved siden af Foundation Training og arbejdet på klinikken spiller musik en stor rolle i Esbens liv. Han har udgivet en plade på Copenhagen Records i 2005, boet og optrådt i New York fra 2009-2011 og har for nyligt produceret og sunget på sangen ‘Garantier’ fra Karl Billes seneste plade ‘Min Egen’.

Han freelancer også som techsupport for private, især seniorer men i det hele taget folk som har svært ved den teknologiske revolution og som bremses i deres anvendelse af IT og internettet.

Fritiden bruges på Nørrebro med hans livs udkårne, Camila, hvis andet hjemland Brasilien er et yndet rejsemål. De er ivrige brætspillere, entusiastiske film og tv nørder samt meget begejstrede for alle vores firbenede venner.