Maria Bay

Børnefysioterapeut

Uddannet som børnefysioterapeut i 2006.

Tilknyttet Center for Sundhed siden 2012.

Maria har arbejdet med almindelige fysioterapeutiske patientgrupper på både hospital og plejehjem, inden hun videreuddannede sig til børnefysioterapeut i 2006.

Hun interesserer sig for alt, der har med børn og bevægelse at gøre og har taget kurser inden for sit speciale siden 2006. F.eks. motorisk usikre børn, Sensory profile, AIMS & Bayleys.

Maria ser hele barnet og arbejder med såvel barnets omgivelser som barnet for at sikre bedst mulige betingelser for trivsel og udvikling.

Hun er vokset op med sin lillebror, som har muskelsvind. Maria så og mærkede den forskel terapeuterne gjorde i hans liv. Det inspirerede hende til at tage fysioterapeutuddannelsen. Sidenhen har hun koblet den specialpædagogiske viden til faget. I arbejdet med børn er det altafgørende, at man møder og ser dem i øjenhøjde. Træning skal være sjov og give mening specielt i træning med børn, er Maria overbevist om.

Hun bor i Hvidovre med sine tre børn og deres hund. Hun er vokset op i Hvidovre, men har boet på Frederiksberg og i Odense som voksen og er nu tilbage i Hvidovre.

“Jeg kan lide at have travlt og have mange bolde i luften og børns nysgerrighed og umiddelbarhed er en stor kilde til energi og inspiration for mig.”