Anne-Mette Madsen

Fysioterapeut

Uddannet Fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole i januar 2019.

Tilknyttet klinikken siden december 2020.

Anne-Mette har stort fokus på at møde dig, hvor du er. Hun ser altid helhedsorienteret på et behandlingsforløb, da der oftest er mange faktorer som spiller ind, når man arbejder med mennesker og smerter.

Anne-Mette har stor interesse og erfaring med sportsskader og genoptræning af overbelastningsskader samt nakke/hovedpine- og skulder smerter. Hun har en meget træningsorienteret tilgang til sine behandlingsforløb, og derfor vil træning altid indgå som en stor del af dit behandlingsforløb.

Udover at være uddannet fysioterapeut har Anne-Mette også en Bachelor i Ernæring og sundhed samt er uddannet personlig træner, så hun står klar til at hjælpe dig med kost, motion og livsstil.

Som barn og ung har Anne-Mette brugt mange timer i gymnastiksal, som gymnast på højt plan. I de seneste år er det dog mest løb og styrketræning der har fyldt.

Anne-Mette bor i Hvidovre med sin kæreste, søn og hund. Sammen kan de lide at være aktive, men også at ligge på sofaen med en pose bland selv slik og en god serie i fjernsynet.